Overslaan naar content

Carrière maken bij Fonky

De eerste stap in jouw Fonky Journey

Hier vind je onze openstaande vacatures.

Het beste fieldmarketing bureau van Nederland

Wij werken opvallende en impactvolle marketing-campagnes uit voor diverse A-merken in Nederland. Dit doen wij met een gedreven team van succesvolle fieldmarketeers, kwaliteitsmedewerkers, programmeurs, marketeers, team builders én een betrokken management. Daarnaast heeft Fonky een eigen data security team dat de datastromen bewaakt en altijd streeft naar een 100% compliant organisatie.

Benefits

Events & Borrels

Maandelijks organiseren we op iedere vestiging en op het hoofdkantoor de welbekende payday borrel!

Ons eigen bier

Ja, je hoort het goed! We hebben ons eigen bier: Fonky Blond. Benieuwd hoe deze smaakt? Kom dan snel langs bij Fonky of check Untappd.

Eigen gym

Onder leiding van personal trainers Timo en Gijs kun je bij ons wekelijks sessies volgen in onze eigen Fonky Gym!

Fonky Family

Werk je bij Fonky? Dan ben je een Fonkiaan en lid van de Fonky Family. We zijn echte doorzetters en streven naar het beste resultaat: een constante groei van kwalitatieve klanten voor onze duurzame relaties. 

We zijn eerlijk naar elkaar en gaan iedere dag weer voor de hoogste beloning. Succes vieren we vaak, groots en altijd samen. We zijn professioneel en authentiek in ons werk en waarderen de flexibiliteit die we krijgen om onze werkweek in te delen.

Werken, socializen en leren gaan samen voor ons en we bezitten de kernwaarden DAPPER: Doorzetter, Authentiek, Plezier, Professioneel, Eerlijk en Resultaat.

Hoofdkantoor

Op de Biltstraat in Utrecht werken de afdelingen DP, Backoffice, het Contactteam, P&C, ICT, Finance, IT, Marketing, R&D en Directie dagelijks hard samen met alle vestigingen om De Ultieme Studentenbaan te realiseren. 

Sales & Recruitment

Vanuit 9 vestigingen door heel het land gaan de studenten dagelijks op pad. Iedere vestiging heeft een eigen sub-cultuur met een Vestigingsmanager, Sales Managers en een Sales Recruiter.

Heb je een vraag over Fonky?

Neem contact op met onze recruiters via: